London - part 2!

Dessa bilder togs klockan 8 på morgonen och ni kan ju bara ana hur trötta vi va? Med tanke på att vi hade gått och lagt oss runt 2 dagen innan (dvs. första dagen i London). Tur att hotellfrukosten slutade 10 och att vi alla var shoppings sugna, för annars hade vi troligtvis vaknat "lite" senare, hehe.  

Efter en riktigt god och rejäl frukost gick vi till Hyde Park, en riktig fin park precis utanför hotellet. Där var vi en stund och fotade lite. 

Träffa även denna sötnosen. (Denna svanen, tillsammans med en annan svan, var där varje gång vi besökte parken, haha)  
 
Självklart tog vi flera hoppbilder! 
 
En fin bild på Emily och VIctoria framför Marble Arch. Detta låg precis i början av Oxford street. Där fanns de även en megastor staty på ett hästhuvud, inte lika fint...   
 
I Oxford street fanns alla möjliga affärer, bland annart River Island och Forever 21. På bilden till höger ser ni en trött Emily och en ännu tröttare Linnea. Vi var helt slut efter all promenerande och shopping. Vi satt nog i omklädningsrummet i minst 20 minuter...  
 
Sedan åt vi i någon restaurang i Oxford street (som jag inte minns namnet på). Jag beställde en hamburgare, Victoria en pizza och ovan ser ni en bild på Emily lunch. Sedan skulle vi tillbaka till hotellet för att Victoria skulle tillbaka till Sverige. Senare på kvällen åkte Emily och jag till ett stort shopping center, Westfield.  
 
RIktigt fint därinne och det fanns flera olika butiker där. Dock så var vi så trötta så vi, eller åtminstone jag, var inte på shopping humör efter en hel dag shopping i Oxford street. Vi hittade i alla fall var sitt linne från affären Pull and Bear  den kvällen!
 
Middagen bestod av pizza från Pizza Express, i Westfield.
 
Efter en lång dag, som bestod av massa shopping och promenerande, var vi äntligen tillbaka i vårt hotellrum. Dessa söta och mysiga toffor köpte vi i Primark! 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback