London - Part 3!

Efter frukosten begav vi oss till The Camden Market. Tydligen är det en känd marknad lite utanför centrala London. Hittade dock inte så mycket i självaste marknaden men det fanns massa andra små mysiga affärere i närheten där de sålde allt från smycken till tvålar.
 
Efter detta åkte vi till The British Museum.
 
Det var riktigt stort och fint där inne. Dock så hann vi inte stanna där så länge för att vi skulle sedan till Buckingham Palace för att hälsa på Drottningen.
 
Vi var såklart tvungna att fota med dessa röda telephone booths. (Emily till vänster och jag till höger.)
 
När det regnade passade vi på att ta en fikapaus i Starbucks. Gillar stavningen på mitt namn!
 
I högra sidan av bilden ser ni Buckingham Palace! 
 
Vi åkte även till China Town, haha såklart! Där åt vi någon China buffé till middag. Sedan gick vi till Regent Street och även Bond street, där Viktoria's Secret låg! (Tog dock inga bilder med kameran senare på kvällen för att batteriet tog slut!)
 

London - part 2!

Dessa bilder togs klockan 8 på morgonen och ni kan ju bara ana hur trötta vi va? Med tanke på att vi hade gått och lagt oss runt 2 dagen innan (dvs. första dagen i London). Tur att hotellfrukosten slutade 10 och att vi alla var shoppings sugna, för annars hade vi troligtvis vaknat "lite" senare, hehe.  

Efter en riktigt god och rejäl frukost gick vi till Hyde Park, en riktig fin park precis utanför hotellet. Där var vi en stund och fotade lite. 

Träffa även denna sötnosen. (Denna svanen, tillsammans med en annan svan, var där varje gång vi besökte parken, haha)  
 
Självklart tog vi flera hoppbilder! 
 
En fin bild på Emily och VIctoria framför Marble Arch. Detta låg precis i början av Oxford street. Där fanns de även en megastor staty på ett hästhuvud, inte lika fint...   
 
I Oxford street fanns alla möjliga affärer, bland annart River Island och Forever 21. På bilden till höger ser ni en trött Emily och en ännu tröttare Linnea. Vi var helt slut efter all promenerande och shopping. Vi satt nog i omklädningsrummet i minst 20 minuter...  
 
Sedan åt vi i någon restaurang i Oxford street (som jag inte minns namnet på). Jag beställde en hamburgare, Victoria en pizza och ovan ser ni en bild på Emily lunch. Sedan skulle vi tillbaka till hotellet för att Victoria skulle tillbaka till Sverige. Senare på kvällen åkte Emily och jag till ett stort shopping center, Westfield.  
 
RIktigt fint därinne och det fanns flera olika butiker där. Dock så var vi så trötta så vi, eller åtminstone jag, var inte på shopping humör efter en hel dag shopping i Oxford street. Vi hittade i alla fall var sitt linne från affären Pull and Bear  den kvällen!
 
Middagen bestod av pizza från Pizza Express, i Westfield.
 
Efter en lång dag, som bestod av massa shopping och promenerande, var vi äntligen tillbaka i vårt hotellrum. Dessa söta och mysiga toffor köpte vi i Primark! 
 
 

Good Morning Sunshine!


London - Part 1!

En glad Emily i landvetter flygplats!  
 
Snabb fika/mat i espresso innan flyget. Älskar mango/passionfruit smoothieee som de säljer där!  
 
En bild på mig i Paddingtonstation. Från flygplatsen tog vi tunnelbana hit och sedan behövde vi gå ca. 10 minuter för att komma till vårt hotell. 
 
En bild på Victoria och mig när vi tittar på en karta över London, eller rättare sagt, när vi "låtsas" göra det för att Emily skulle fota oss! X)
 
Emily och Victoria i Oxford street, utanför Primark!
 
Världens sötaste mini tårtor/bakelser och en glad Victoria! 
 

Första middagen åt vi i Bella Italia. Jag beställde en sallad, som bokstavligen bestod av två parmaskinkor, lite sallad (babyspenat, tomater) och knappt en halv avokado. GIssa om jag blev mätt? Svar nej, eller sådär. haha...
 
...Tur att vi köpte "mat" i Sainbury's senare på kvällen och åt i hotellrummet, haha. Dessutom sålde dem världens godast kakor där!  
 
 
 
 
 
 
 

Kittens are cute.

My friend's kittens must be the cutest living things ever!?! :')

PHOTOSHOOT


Februarilov! ☃

SÖNDAG. Äntligen är det sportlov (eller aaa om en dag. Vissa anser att lovet inte börjar försen imon, haha!) Imorse gick jag och gymmade. Sedan åkte jag till Nya varvet där jag skulle möta Emily och några från släkten. Vi  skulle äta i någon restaurang som hette Nya varvet studio för att fira (kinesiskt) nyår. Dock så tog batteriet på min mobil slut innan jag hann träffa dem. Emily hade dessutom bytt nummer så jag kunde inte låna någons mobil och ringa henne. Som tur var lyckades vi hitta varandra ändå, haha. Hur som helst var det riktigt gott där. Måste nog erkänna att efterrätten, som bestod av hallon/vitchokladmousse/citronsorbet, var höjdpunkten! Så himmla gott var det! Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, eller jo, om TVÅ dagar så åker Emily och jag till LONDON och de ska bli såååå otroligt kul. Längtar!!:D